𝗜𝗟𝗜𝗗𝗜/ð—œð—Ÿð—œð—Ąð—Ļ, ð—―ð—ŋ𝗞ð—īð—ŋð—Ū𝗚ð—Ū ð—ąð—ē ðŸī 𝘁ð—Ūð—đð—đð—ēð—ŋð—ē𝘀 / ð—ēð—ŧ𝗰𝘂ð—ēð—ŧ𝘁ð—ŋ𝗞𝘀 𝘃ð—ķð—ŋ𝘁𝘂ð—Ūð—đð—ē𝘀 ð—ąð—ē 𝗰𝗞-𝗰ð—ŋð—ēð—Ū𝗰ð—ķ𝗞Ėð—ŧ ð—Ī𝘂ð—ēð—Ŋð—ē𝗰-𝗠ð—ēĖð˜…ð—ķ𝗰𝗞 ð—ēð—ŧ ð—đð—ķ𝘁ð—ēð—ŋð—Ū𝘁𝘂ð—ŋð—Ū ð—ąð—ķð—īð—ķ𝘁ð—Ūð—đ

𝗧ð—ē ð—ķð—ŧ𝘃ð—ķ𝘁ð—Ū𝗚𝗞𝘀 ð—Ū ð—―ð—Ūð—ŋ𝘁ð—ķ𝗰ð—ķð—―ð—Ūð—ŋ ð—ēð—ŧ ð—ēð—đ ð—―ð—ŋ𝗞𝘆ð—ē𝗰𝘁𝗞 𝗜𝗟𝗜𝗗𝗜/ð—œð—Ÿð—œð—Ąð—Ļ, ð—―ð—ŋ𝗞ð—īð—ŋð—Ū𝗚ð—Ū ð—ąð—ē ðŸī 𝘁ð—Ūð—đð—đð—ēð—ŋð—ē𝘀 / ð—ēð—ŧ𝗰𝘂ð—ēð—ŧ𝘁ð—ŋ𝗞𝘀 𝘃ð—ķð—ŋ𝘁𝘂ð—Ūð—đð—ē𝘀 ð—ąð—ē 𝗰𝗞-𝗰ð—ŋð—ēð—Ū𝗰ð—ķ𝗞Ėð—ŧ ð—Ī𝘂ð—ēð—Ŋð—ē𝗰-𝗠ð—ēĖð˜…ð—ķ𝗰𝗞 ð—ēð—ŧ ð—đð—ķ𝘁ð—ēð—ŋð—Ū𝘁𝘂ð—ŋð—Ū ð—ąð—ķð—īð—ķ𝘁ð—Ūð—đ.
→ 𝗗ð—ķð—ŋð—ķð—īð—ķð—ąð—ž ð—Ū ð—―ð—ēð—ŋ𝘀𝗞ð—ŧð—Ū𝘀 ð—ĩð—ķð˜€ð—―ð—Ūð—ŧ𝗞ð—ĩð—Ūð—Ŋð—đð—Ūð—ŧ𝘁ð—ē𝘀 ð—ķð—ŧ𝘁ð—ēð—ŋð—ē𝘀ð—Ūð—ąð—Ū𝘀 ð—ēð—ŧ ð—đð—Ū ð—―ð—ŋð—žð—ąð˜‚ð—°ð—°ð—ķ𝗞Ėð—ŧ ð—ąð—ķð—īð—ķ𝘁ð—Ūð—đ
→ 𝗖𝗞ð—ŧ𝘃𝗞𝗰ð—Ū𝘁𝗞ð—ŋð—ķð—Ū ð—―ð—žð—ŋ 𝟭𝟎 ð—Ūð—ŋ𝘁ð—ķ𝘀𝘁ð—Ū𝘀 ð—ąð—ē ð—Ī𝘂ð—ēĖð—Ŋð—ē𝗰 𝘆 𝟭𝟎 ð—Ūð—ŋ𝘁ð—ķ𝘀𝘁ð—Ū𝘀 ð—ąð—ē 𝗠ð—ēĖð˜…ð—ķ𝗰𝗞
→ ð—Ģð—Ūð—ŋ𝘁ð—ķ𝗰ð—ķð—―ð—Ū𝗰ð—ķ𝗞Ėð—ŧ ð—đð—ķð—Ŋð—ŋð—ē, ð—Ŋð—Ū𝘀ð—Ūð—ąð—Ū ð—ēð—ŧ 𝘂ð—ŧð—Ū 𝗰ð—Ūð—ŋ𝘁ð—Ū ð—ąð—ē 𝗚𝗞𝘁ð—ķ𝘃𝗞𝘀 𝘆 ð—ēð˜…ð—―ð—ēð—ŋð—ķð—ēð—ŧ𝗰ð—ķð—Ū ð—ŋð—ēð—đð—ē𝘃ð—Ūð—ŧ𝘁ð—ē. 𝗜ð—ŧ𝘀𝗰ð—ŋð—ķĖð—Ŋð—ē𝘁ð—ē ð—ēð—ŧ ð—ē𝘀𝘁ð—ē ð—đð—ķð—ŧð—ļ (ð—Ūð—ŧ𝘁ð—ē𝘀 ð—ąð—ēð—đ ðŸŪðŸą ð—ąð—ē 𝗔ð—Ŋð—ŋð—ķð—đ): https://andamio.in/es/edu/ilinu-ilidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »